Paras kaveri keskiviikkoisin

Ensimmäinen muistikuva miun pienenpienestä pikkusiskosta on se, kun se makoili lämpökaapissa aurinkolasit päässä ja oli aika keltainen. Oikeestaan olin kyllä vähän kateellinen, kun se sai vaan loikoilla koko päivän ja miun piti mennä melkein joka päivä kerhoon. Tässä vuosien kuluessa Maikki on (onneksi) muuttunut vähän vähemmän keltaiseksi ja tekee jo muutakin kun vaan makoilee aurinkolaseissa… Siispä kerron,  mimmonen miun sisko on nykyään ja mitä se puuhailee, koska tää blogihan on siitä, että mitä myö nyt tehhään – tai jätetään tekemättä.

Miun Pikkusisko on pieni ja pippurinen. Tai ei nyt ihan kauhean pieni, mutta ainakii 5 cm miuta lyhyempi. Pippurinen luonne vaatii välillä vähän luovaa taukoa projektien kanssa (myös erilaiset lautapelit lasketaan näihin), mutta periksihän ei anneta. Eihän ne unelmat muuten toteudu, kuten oma yritys, Alviina Art.

Maikki on erinomainen ompelija ja kehityskelpoinen neuloja ja virkkaaja, vaikka heittikin 5. luokalla lapaset seinään, kun meni hermo. Teknisen käsityön puolella sisko aloittelee poraajan uraa. Kyllä se reikä vielä joku päivä seinään ilmestyy!

Tulennielijän tai presidentin ura vaihtui jossain vaiheessa tanssijuttuihin tangolla ja ilman. Tosin kyllähän sitä ehtii vielä vaikka mitä. Sisko on myös viihdyttänyt itseään erilaisissa kouluissa, joten stylistin, meikkaajan ja maskeeraajan hommat ovat myös hanskassa. Sekä malli että meikkaaja häkeltyivät nähdessään ensimmäisen kerran Kalastaja Fredrikssonin.

Maikki on vegaani, joka harvemmin noudattaa reseptejä ihan tarkalleen, mutta onnistuu silti. Leipomisista muffinssit kuuluvat ehdottomiin bravuureihin ♥ Sisko toimii myös miun kokkausongelmien kuumana linjana – siis aina silloin, kun asiat on vielä korjattavissa. Karkkimaku on Maikilla aika ailahteleva. Jos viimeeksi veit tuliaisiksi jotain, ei kannata viedä sitä enää seuraavalla kerralla. Lakut on kuitenkin aina varma valinta!

Lisäksi miun sisko innostuu asioista aina ihan satkulla – tai sitten ei innostu ollenkaan. Tällä hetkellä on menossa mm. My Little ponien keräily ja burleskijutut. Innokas kirpputorikiertelijä suosii myös eläinkauppoja. Käyään aina kattomassa puput ja gerbiilit, jos vaan sopiva kauppa sattuu kohdalle. Myös elefantinpoikaset ja hepat kuuluu suosikkeihin. Varsinkin Lindi.

Maikki on miun Paras sisko maailmassa. Paras kaveri keskiviikkoisin
Meillä on aina huippukivaa yhessä, eikä se varmaan johdu pelkästä sokerihumalasta.

Hups! Melkein unohin yhen tärkeimmistä. Miun pikkusiskolla on aivan mahtava mielikuvitus ja ajatuksenjuoksu. Kuka nyt muuten keksisi mitata poskien tilavuutta?!?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: