Joko on ensimmäiset luukut joulukalentereista avattu?
Täytyy tunnustaa, että itselläni ei. Sain Parhaalta Äidiltä postissa raaputusarpakalenterin, mutta saattaa olla että se on tällä hetkellä tilapäisesti hävinnyt. (Puolustuksekseni todettakoon, että tämä kalenteri on todella litteä elikkä helposti katoavaa sorttia!)

Tänään myö kuitenkin ajateltiin jakaa lukijoidemme kanssa muutama erilainen joulukalenteri, jos vaikka vielä on se oma kuva-, suklaa-, tavara- tai vaikka salmiakkikalenteri hommaamatta.

Ellin teekalenteri.

Ellillä on raaputuskalenterin lisäksi tänä vuonna käytössä teekalenteri, josta avautuu jokaiselle päivälle uusi teemaku. Aika kivaa, ja myös erittäin hyödyllistä. Teekalenterit näyttää olevan loppuun myytyjä monestakin paikasta, mutta halutessaan sellaisen voi vielä tilata itselleen vaikkapa täältä tai täältä.

Jos kaupan teekalenteri tuntuu tyyriiltä, voi sellaisen tehdä helposti itsekin. Tai miten olisi teeruletti, jossa otetaan 24 (tai tästä päivästä lukien 21…) teepussia, mielellään edes muutamaa eri makua. Mitä enemmän makuja sitä enemmän jännitystä! Sitten leikataan narun päästä lappu pois ja laitetaan kaikki pussit sikinsokin johonkin kivaan purkkiin. Siitä sitten vaan kerran päivässä arpomaan!

Hämeenpuiston Vihkokaupalla on tänä jouluna aivan ihana aineeton joulukalenteri. Vihkokaupan omistaja Sandy (joka muuten on myös LCF Life Coach ja muutenkin hurjan viisas ja upea ihminen!) julkaisee joka päivä Vihkokaupan Instagramissa ja Facebook-sivulla pienen kirjoitustehtävän. Tehtävän voi tehdä joko perinteisesti kirjoittaen joko muistivihkoon tai vaikka puhelimeen, tai sitten ihan vaan omassa mielessä pohdiskellen. Mielestäni aivan ihana idea, ja tätä joulukalenteria on helppo toteuttaa ihan omalla tahdilla ja niinä päivinä kun itse tuntee siihen kykenenvänsä.
”Mitä tekisit, jos tietäisit onnistuvasi?” (tehtävä Vihkokaupan joulukalenterin 2. luukusta)

Toinen aineeton joulukalenteri, joka miuta on tänä vuonna sykähdyttänyt on lastentarvikemyymälä ja -kirpputori Ipanaisen Ihanien yhteisten juttujen joulukalenteri. Ystäväni hehkutti tätä kalenteria instagramissa, ja mielenkiinto heräsi heti vaikka itselläni ei lapsia olekaan. Kalenterissa on 24 yhteistä aikaa lisäävää tehtävää tai ajatusta, jotka voi suorittaa haluamassaan järjestyksessä. Miun mielestä tästä saisi pienillä muutoksilla ihan kelvollisen kalenterin aikuisillekin, joko parisuhdetta ajatellen tai vaikka nostamaan työporukan yhteisöllisyyttä (se tosin vaatisi luultavasti vähän isompia muutoksia). Tämän vuoden kalenteri on ollut jaossa ilmaiseksi, ja sen pystyy edelleen tulostamaan myymälän nettisivuilta. Samalta sivulta löytyy myös ohjeita tehtävien suorittamiseen.

Loppuun pieni mainos, sillä haluaisin hehkuttaa vielä kahden lempparituotemerkkini joulukalenterimeininkejä.
LumiWAU jakaa blogissaan diy-vinkkejä, lahjaideoita ja alennuksia joulukalenterin muodossa. Olen vähintäänkin innoissani! Toinen kestosuosikkini Pinkkis julkaisee Instagramissaan päiväkohtaisen alennuksen tai muun herkulisen diilin. Pinkkiksen pussukoita on ollut miulla kohta kymmenen vuotta käytössä ja niissä on edelleen kunto kuin uutta vastaava. Huikeeta!

Siitä vaan sitten omaa suosikkikalenteria valkkaamaan ja joulukalenteritietämystä laajentamaan.

Mainokset