Jos eilisestä luukusta paljastunut paketointipostaus aiheuttaa siussa kylmiä väristyksiä (eikä siis ollenkaan sillä hyvällä tavalla), niin tämän päivän luukun sisältö on just siuta varten! Aiheena nimittäin: Näin Välttelet Paketointia; konkarivälttelijä paljastaa.

Sanotaan se nyt ihan suoraan: mie en voi sietää pakettien tekemistä. Saan siinä aikaiseksi vaan pahan mielen ja suuren sotkun. Kokemusta on usean vuoden ajalta, eikä lopputulos ole parantanut harjoittelusta huolimatta. Mutta tiedättekö mitä? Ei ole pakko paketoida, jos ei halua! Lahjansa voi piilottaa muillakin tavoin.

Esimerkiksi lahjapusseilla.

kassit1

Parasta lahjapussukoissa on, että niitä samoja kasseja voi kierrättää vuodesta toiseen kunhan vaan ei kirjoita pussin kylkeen lahjan saajan nimeä.

Lahjan antaminen hienossa kassissa on ihan yhtä hyväksyttävää, kuin itse tehty pakettikin. Kassin etu on se, että se on valmiiksi siisti, helppo kantaa ja niitä on saatavilla melkein tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

kassit2

Oli lahja iso tai pieni, niin sopiva pussi kyllä löytyy kun tarpeeksi etsii. (Ellei sitten ole antamassa esim. keinutuolia tai mopoautoa.)

Aina sitä lahjakassia ei kuitenkaan muista hankkia. No eipä hätää, hyvällä tuurilla kotoa löytyy valmiiksi juuri sopivan peittävä paperikassi.

kassit3

Varmasti ei lahjan saaja uskalla arvata, mitä tämän pussin kätköistä paljastuu.

Toinen vaihtoehto välttää paketin tekemistä on jättää kaiken sorttinen paketointi kokonaan tekemättä. Piilottaa vaan lahjan johonkin hyvään jemmaan, kunnes tulee aika toimittaa se perille. Näin ei synny roskaa, eikä kulu aikaa tai rahaa ylimääräiseen hienosteluun. Tärkeintähän on ajatus.

Paketteja on toki kiva avata, mutta hienojen pakettien avaaminen on tavallaan jopa surullista kun niiden kauneus on niin lyhytaikaista. Suosittelen siis meitä kaikkia lahjattomia jättämään paperin taittelun niille jotka sen osaavat, ja keskittymään itse joulusta nautiskeluun!

 

Ps. Jos kuitenkin lahjattomuudestasi huolimatta päädyt paketoimaan sillä perinteisellä tavalla ja lopputuloksesta tulee kauhistuttavan ruma, niin muista: mikään määrä lahjanarua ei enää pelasta aikaansaannostasi. Ei vaikka kuinka toivoisit.

Mainokset