Tätä luukkua mie oon oottanut!
Saanen esitellä: Helppoja meikkilookkeja pikkujouluihin!

1. Toispuolinen joulukuusi

kuusimeikki

Halusin ihan hirveän kovasti tehdä joulukuusisilmän, mutta en ollut ihan varma että toimisiko se käytännössä. Lopputuloksesta voi varmasti olla montaa mieltä, mutta miusta tää on ihan jees. Aika glamrock-henkinen ettenkö sanoisi!

kuusikollassi

Joulupuun rakennusta alussa ja puolivälissä. Oikean puoleisen kuvan jälkeen lisäsin vielä kahta luomiväriä ja hilerajauksen, väritin kuusen jalan ja liimasin latvaan tähden. Ja tietty siistin jälkiä, koska puutöissä aina tulee sotkua.

Miun muistiinpanoissa tätä joulukalenterin luukkua varten luki suunilleen ”joulukuusi, joulupallo, joku tylsä smoky eye”. Yhdistin joulukuusisilmän sitten tähän tylsään savusilmään.

savusilma%cc%88

Erikoissilmien kaveriksi piti saada erikoishuulet, joten kuorrutin huulipunan glitterillä.

vinkki5

VINKKI! Näin saat glitterimeikin putsattua parhaiten. Irrota ensin hileet ihan tavallisella teipillä ja sitten vasta muu meikki. Säästyt koko naaman levyiseltä hileaknelta.

2. Lumisade
Tää lookki on helppo ja nopea. Sopii erityisen hyvin kaikille luonnostaan kopiopaperin värisille henkilöille.

lumi2

lumi1

Jos haluat tehdä enemmän tähän jouluun sopivan meikin, voit piirrellä naamaasi valkoisten lumihiutaleiden sijaan harmaita räntäklönttejä.

3.Joulupallot
Tämän meikin suunnittelin ihan itseäni ajatellen.
Miulla on luonnostaan turvonneen näköiset pullasilmät, joita on mahdoton piilottaa meikillä. Mutta eihän mitään ominaisuuksia kannatakaan piilotella, vaan nimenomaan vaan korostaa. Joten tein palloista vielä isommat ja ripustin ne oksiin kiinni!

joulupallo1

joulupallo2

Eipä sitten muuta kun sudit viuhumaan!