Kerro, kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin…Mutta entä jos edes se kuvastin ei hivele katsojan silmää?

Henkilökohtaisesti en oikein tykkää paloista kootuista peileistä. Varsinkaan, jos ne on koottu sillei, ettei niistä oo ihan kauheesti hyötyä. Esim. että kun peilailee, niin jalkoja ei näy ollenkaan, mutta kuitenkin sivuilla on puol metriä tyhjää tilaa. Koska vuokra-asunnoissa ei aina voi sisutuksesta määrätä, on vaa opittava kestämään myös palapeilejä. Mutta niitä voi kyllä yrittää saaha mukavamman näkösiksi erinäisin keinoin!

Miulla on tällä hetkellä virkkausinnostusmenossa, joten peili sai siitä myös osansa. Tosin on tunnustettava, etten nyt virkannut itse, vaan hyödynsin jonkun toisen tekemisiä.

Sakset ja pitsiliina. Aina hyvä yhdistelmä.

Sakset ja pitsiliina. Aina hyvä yhdistelmä.

20150912_165612

…10 minuuttia myöhemmin.

Koitin leikata kuviot irti toisistaan mahdollisimman tarkasti, ettei virkkaukset lähtisi purkaantumaan kovin paljon ja voisin hyödyntää kaikki kuviot.

Nää on ihania!

Nää on ihania!

Lopuksi vielä silitin irtokukkaset ennen kiinnittämistä, ettei ne käpristelleet miten sattuu. En tiedä olisiko liinan voinut silittää aluksi kokonaisena, mutta ehkä se sitten olisi rypistynyt uudelleen leikkausvaiheessa? No, ei tuossa nyt kovin iso homma ollut.

Note to self: kasaa ensin silityslauta ja iske vasta sitten rauta seinään. Selviää huonekasvitkin vähemmillä vaurioilla.

Note to self: kasaa ensin silityslauta ja iske vasta sitten rauta seinään. Selviää huonekasvitkin vähemmillä vaurioilla.

Sitten vaan kaksipuoleista teippiä kukkien nurjalle puolelle ja asettelemaan niitä paikoilleen.
Lappeenrannan kirpputorien pitsiliinavalikoimat eivät olleet ihan niin kattavat kuin olin aatellut (varsinkin kun 2 kirppiksistä, joissa ajattelin käydä, oli lopettanut), joten alareuna jäi vielä koristeita vaille, samoin puolet toisesta sivusta. Projekti siis jatkunee joskus!

Valmis!

Tällä erää valmis!