sunnuntai

Tää on nyt vähän nolo juttu.
Viimeisen viikon aikana miun elämään on salakavalasti hiipinyt ihan uusi kaveri. Sen nimi on Super SmashBros Brawl. Ja se on Wii-peli. Jota oikeestaan osaa edes pelata (itseasiassa en osaa pelata yhtään mitään pelejä, oli ne missä muodossa hyvänsä), mutta siinä aina välillä voittaa ko vaan tarpeeks rämpyttää niitä nappuloita. Oon lähes aina Pikachu, mutta tänään laajensin ympyröitäni ja pelasin vähän aikaa punatukkaisena prinsessana.
Miksi sitten innostuin just tästä pelistä enkä mistään muusta? Koska tässä ei oo mitään järkeä, joten häviäminen ei juurikaan harmita.
t.Gamer-Maikki

ps. Voidaan Elli olla tätä sit seuraavan kerran ko tuut kylään!

 

pyykit

Tänään on ollut viikon ainoa kotipäivä. Tai oikeestaa ainoo kotipäivä melkein kahteen viikkoon. Välillä tuntuu, että näitä pitäis viettää enemmänkin, kun tää on kuiteki ihan kiva koti ja tykkään olla täällä – varsinkii sillo ku oon siivonnu.
Aamupäivällä tein suosikkikotitöitä, eli pesin pyykkiä. Ihanaa, ku saa kohta taas pitää lempparivaatteita eikä tarvii ettiä kaapista mitä sattuu yhistelmiä (leopardilegginssit näyttää Maikin jalassa huomattavasti fiksummalta ku miun, mutta silti äiti vaatettaa meijät molemmat niillä). Note to myself: tee vaateinventaario. Iso semmonen.
Oon ollu tänään aika hyytyny, mutta koulujuttuja oon tehny parhaani mukaan (taas). Tai oikeestaan oon vaa soittanu kitaraa ja lukenu bändikamoista. Huomenna on nimittäin 3 musiikin tenttiä…
Nyt kuitenkin leipomaan Mamman marjapiirakkaa huomisiin kekkereihin (ne on yllätysjuhlat) ja sit skypeä siskon kanssa ❤
terkuin Elli

p.s. Ootan innolla, et pääsen mäiskimään, Gamer-Maikki. Voitas myös tarkistaa se miun Wii Fitin henkinen-vain-mikä-se-nyt-olikaan-ikä, ko oon viime aikoina jumpannu!