lauantai

Kuvassa puolet Duo Nolifestä sekä mie ahtautuneena takapenkille lavatangon ja koirankopan kera. Otos ei varsinaisesti tee oikeutta sille tilanpuutteelle, jota tuon lyhyen automatkan ajan koin.

Suunnitelmissa oli viettää ihan tavallinen, laiska-ja-turvallisen-tylsä lauantai mutta toisin kävi.
Kävin aamulla viemässä loppusilauksen saaneet tanssipuvut Duo Nolifen tytöille ja jäin katsomaan viimehetken treenejä Pole Academylle. Tarkoitus oli sen jälkeen lähteä kiltisti jokalauantaiselle balettitunnille, mutta – koska elämässä pitää olla muisteltavaa – jätinkin baletit odottamaan maanantaita ja hyppäsin Lielahteen suuntaavaan bussiin. Tytöillä oli keikka uuden kauppakeskuksen avaisissa ja mie sain kunnian toimia esityksen kuvaajana (enkä muuten kuvannut omaa sormeani ko ihan vähäsen). Esityksen jälkeen ahtauduttiin autoon kera keikkatangon ja hurautettiin keskustaan jätskille. Olin haaveillut kesän ekasta tötteröjäätelöstä mutta eipä toi neljän sortin sorbetti kulhossta yhtään huono valinta ollut. Ajatella, mie saan tehdä tätä työkseni!
-Maikki

 

tuoli

Kevään ja kesän aamuissa parasta on se, kun herää auringon paisteeseen. Ja parhaus senkun lisääntyy, jos saa nukkua niin pitkään kun nukuttaa. Kuten tänään.

Jatkoin lauantaina samassa seurassa, missä olin ollut edellisenäkin iltana, eli Siljan kanssa. Meillä on hyvä tsemppaustiimi – varsinkin sillon, kun kouluhommien deadlinet lähestyvät. Tänään teemana oli tehdä tuolien päällysiä, jotka pitäisi saada valmiiksi tiistaihin mennessä. O-ou! Tarkoitus ei suinkaan ollut kuitenkaan ahkeroida kotona, vaan kässäjutut pyörän tarakalle mukaan ja ulos aurinkoon!!
Päivään mahtui tuolihommien lisäksi jumppaa (olis kivaa käydä Balancessa pitkästä aikaa!) ja piirrettyjä. Maa aikojen alussa on aika jännittävä vielä näin vähän vanhempanakin… Ja ootteko muuten huomanneet, että Lumikki on ihan pin-up -tytön näkönen??
-Elli