perja

Perjantai oli aika hulinapäivä, nettikin lopetti toimimasta. Koulua ei virallisesti ollut kuin musiikin pääsykokeen verran, mutta silti tein ihan kokonaisen työpäivän siellä. Oikeestaan oli ihan kiva olla ompelemassa ja kutomassa kaikessa rauhassa. Illalla yhdistettiin Siljan kanssa huvi ja työ: mentiin paikalliseen kässäjutut mukana. Tarkoitus oli tehdä kouluhommia, mutta hyydyin parin tunnin jälkeen ja siirryin tiskirätin virkkaamiseen. Tanssijalka ei kyllä vipattanut, se oli vähän väsyny viime päivien kiireistä.

– Elli

perjantai

Ihana ja poikkeuksellisen touhukas päivä. Hoidin koko viikon sosiaaliset toiminnot saman päivän aikana: kävin kahvilla Kahvillassa ja sain uuden ystävän (kuvan nainen ei liity tapaukseen), leikin parturia ja laitoin toiselle ystävälle kiharat. Illalla pidettiin vielä loppusovitus ja tein viimeiset muutokset työn alla olleisiin esiintymisasuihin.
Vaikka viihdyn välillä liiankin hyvin itsekseni, on tällaisillekin päiville paikkansa. Miten onnelliseksi sitä voikaan tulla ympäröivistä ihmisistä ♥
-Maikki