IMGP3444

Valkeakuulas kukassa.

Tänään on siis taas maanantai ja ensimmäinen viikko ”kesälomaa” takana.
Viikko sitten sunnunataina muutin kahteen osoitteeseen. Voin sanoa, että näin useamman kerran muuttaneena, yhteen osoitteeseen muutaminen on helpompaa. Pakkaa vain kaikki tavarat ja lähtee menemään.
Koulun loppurutistuksen (oppimispäiväkirjoja voi kirjoittaa myös aamuyöllä) ja muuttourakan jälkeen tarkoituksenahan oli lomailla koko viikko eikä tehdä mitään. Päädyin kuitenkin puutarhahommiin mummolle, laskemaan lautoja leiriporttia varten, maalaamaan pation ristikkoa ja aina välillä myös lomailemaan (laiska töitään luettelee).

Viime viikon maanantaina kuitenkin lomailin ja hihkuin kotona yksin.
Etsin Pinterestistä (ylläripylläri) vähän käsityöinspistä nyt kun voi taas tehdä just niitä kässäjuttuja, joita huvittaa.
Hihkuin innosta, sillä löysinkin pari blogia, joista innostuin ihan kympillä (ei paremmuus- vaan tutustumisjärjestyksessä):

  1. Ellebellessä parhautta ovat kuvat. Kieltä en ymmärrä kovinkaan paljon, mutta tykkään väreistä! Ja kyllä osassa postauksia on myös enkkua. Sitä kautta sain idean myös ensimmäiseen kesälomakäsityöjuttuun, lasinalusiin.
  2. Made in K-town näyttää tällä hetkellä olevan tauolla, mutta löysin sieltä monta kivaa ohjetta, joista voi myös tehdä omia sovellutuksia. Ohje alla oleviin lasinalusiin löytyi kyseisestä blogista. Kokeilin niistä myös ripustuslenkittömiä versioita, mutta ne eivät näyttäneet niin hyviltä.
IMGP4486

Vain lasit puuttuu!

IMGP4487

Päättelyjä vaille valmiita.

Vielä vähän pinterestistä. Tässä linkki meidän pinterestsivulle. Pinterestharrastus a lá Paras sisko maailmassa on vielä aika alkutekijöissä, joten omia kuvia ei löydy sieltä vielä ollenkaan ja tähän mennessä pinnatut kuvat ovat lähinnä Ellin maun mukaisia. En myöskään osannut laittaa sitä linkkinappia vielä blogin etusivulle, but i’m working on it!

Nyt kuitenkin nauttimaan auringosta, hyvästä kirjasta ja nurmikosta paljaiden jalkojen alla!