Pakko kirjoittaa nyt heti, kun olen vielä ihan täpinöissäni!
Kävin nimittäin Kulmilla… Ai missä? No yhdessä niistä Imatran keskustoista.
Kävin juhlistamassa Yhden Kaupan 20-vuotissynttäreillä. Ai minkä Yhden Kaupan? No Tämän

En ollut koskaan ennen käynyt Virkkukoukkusessa, vaikka minulla on jo niiden kassi, magneetti, muutama kortti jne. Olen saanut kaikki esineeni lahjaksi tai ostanut jostakin toisesta putiikista. Sen sijaanVerkkokoukkusen sivuille tulee eksyttyä melko usein.

Tänään kuitenkin pääsin itse putiikkiin ensimmäistä kertaa paikan päälle. I h a n a a! Juuri sellaisia esineitä, värejä ja kuoseja, joista tykkään. Ja kaikkea paljon. Ei liikaa, mutta kuitenkin varsin riittävästi. Taisin tulla vähän höpsöksi, mutta ostoskelijoiden määrästä päätellen en ollut ainoa.

Synttäripäivän kunniaksi pääsimme alakertaan katsomaan työnäytöstä, eli kuinka kuvat ja tekstit syntyvät kankaille. Käsinhän ne tehdään, vau!  Muutenkin työtila teki minuun vaikutuksen, sillä missä muualla pyöreiden kattovalojen ympärille on maalattu kukkien terälehtiä? Ei ollut ollenkaan tunkkaista tai harmaata, kuten yleensä olen ajatellut työtilojen olevan. Valitettavasti en tajunnut ottaa kameraa mukaan, joten nyt on vain uskominen, kun sanon, että kauppa ja työtilat olivat yhtä ihaniaa (ellei ihanempiakin) kuin nettisivut.

Vähän saatoin sen ihastelun lomassa tehdä myös ostoksia (osa saaliista kuuluu kyllä Parhaalle Äitille Maailmassa)…

ostokset

Ompas kiva viikonloppu menossa, ehkä kohta saan jonkin ihanuusmyrkytyksen.
Iloista ja aurinkoista viikonlopun jatkoa!

Mainokset