Viimeiseen viikkoon ei ole tapahtunut yhtään mitään. (tähän monta hiljaista huutomerkkiä)
Onnistuin väistämään orastavaa vatsatautia mutta väistinkin suoraan flunssakaistalle ja koko pääsiäinen meni sitä karkoittaessa (ei onnistunut). Lepo ei auta mutta viimeaikaisten havaintojen mukaan leipominen sitäkin enemmän.
browniesBrownieiden päätarkoitus oli käyttää kaapin perukoilla ties mistä asti pyörinyt tumma(leivonta)suklaalevy ja siinä samalla ”tehdä Raisa ylpeäksi”, eli paistaa lämmitetyssä uunissa enemmän kuin yksi ruoka-asia. Leipomisen aikana uunissa valmistui pääruoaksi paimenen piiras (ohje Vegaanikeittiön käsikirjasta). Browniet on sovellettu Raisan Puputyttö ja vohvelisankari-kirjasta löytyvien Hävyttömien ohjeesta, mistä jätin kookoksen pois ja laitoin tilalle maidotonta valkosuklaata.

Itseasiassa koko viimekuukausi on ollut omalta osaltani varsin hiljainen. Maaliskuun alussa osallistuin elämäni ensimmäiselle rengastrapetsitunnille joka toistaiseksi on ollut myös viimeinen, sillä tunnin puolivälissä selkä sanoi poks ja Maikki vastasi AUTS!. Tässä(kään) tapauksessa lääkäristä ei ollut apua, mutta onneksi tanssijaystävieni suosittelema jäsenkorjaaja löysi lukossa olleen lannenikaman ja kipu vihdoinkin hellitti.
Neljä viikkoa kului vuoronperään parannellessa ja työreissulla ja vaikuttaa siltä, että pää on lyönyt tyhjää tilanteesta riippumatta. Viimeisen parin viikon sisään olen mm. unohtanut kaksi kertaa rahapussin kotiin ja tajunnut asian vasta ruokakaupan kassalla.

No jotain uutta sentään; jos se on paperilla niin se on virallista…
yritys

Päätin tehdä unelmista totta ja perustaa yrityksen. HULLUA! Mutta pakkohan se on joskus tarttua härkiään sarvista tai muuten ei pääse elämässä eteenpäin. Viime viikolla käväisin Ensimetrissä yritysneuvojan juttusilla, mistä ei kylläkään varsinaisesti mitään konkreettista hyötyä ollut. Nyt olen järjestellyt aikataulujani ja näyttää siltä, että pääsen osallistumaan toukokuun puolivälissä alkavalle yrittäjäkurssille. IIK!
Nukkuminen on ollut viimeaikoina todella vaikeaa, kun ei millään malta nukahtaa kesken aivoissa räiskähtelevän idea-ilotulituksen. Oon kirjoittanut vähintään listan per päivä milloin mistäkin sekalaisesta aiheesta. Mitä kaikkea voi tai pitää järjestää etukäteen, keneen ottaa yhteyttä, mitäs tällä yrityksellä ylipäätään alkais tekemään, myykö näistä ideoista mikään?! jne.

Jännityksellä seuraamme, mitä kaikkea (vaiko ei mitään) vielä ehtii tapahtua ennen kesää.